Menu

Menu

Ny Kirstineberg ApS
Ny Kirstinebergvej 7-9
4800 Nykøbing Falster

+45 70 279 279
hvid@nykirstineberg.com

Pinterest Facebook Instagram

Om møder & konferencer

Vores forskellige lokaler kan rumme fra 10 og op til 80 personer. Vi tilbyder mindre mødelokaler i hovedhuset samt større mødelokaler i vores nyrestaurerede lade, så her er mange muligheder. Holder du møde på Ny Kirstineberg Gods, har du og dine gæster adgang til parken med mulighed for at benytte vores unikke omgivelser til teambuilding eller bare til en pause.

Der er gratis parkering på godsets gårdsplads lige ved mødelokalerne.

På Ny Kirstineberg Gods er selv forplejningen en unik oplevelse. Derfor samarbejder vi med La Comida/Vinkælderen om forplejning til vores møde- og konferencegæster.

På Ny Kirstineberg Gods kan vi tilbyde teambuildingsaktiviteter i mange varianter. Vi har mere end 15 års erfaring med teambuilding. I kan leje udvalgte teambuildingsaktiviteter og selv stå for afvikling, eller vi kan tilbyde at stå for afviklingen.

Ny Kirstineberg Bed & Breakfast har 8 dobbeltværelser med plads til 16 overnattende, og det passer derfor perfekt til mindre, diskrete møder, hvor I helt uforstyrret kan lade tankerne flyve. Så vidt muligt lukker vi af for andre gæster, så I har godset helt for jer selv.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

For mere information
hvid@nykirstineberg.com +45 70 279 279

Pinterest Facebook Instagram
Anmeldelser på Facebook