Menu

Menu

Ny Kirstineberg B&B Events ApS
Ny Kirstinebergvej 7-9
4800 Nykøbing Falster

+45 70 279 279
mb@nykirstineberg.dk

Pinterest Facebook Instagram

Om Bed & Breakfast

På Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast lægger vi vægt på den unikke oplevelse. Hos os finder I et unikt sted, fuld af historie, stemning, sjæl, ro og hygge. Og så er vi omgivet af den skønneste natur.

Som gæster har I adgang til parken med mulighed for at nyde den unikke natur. Her er mulighed for at fordybe sig, hygge, grille, lave bål m.v..
På Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast har I adgang til et hyggeligt fælleskøkken, med alt hvad I behøver, for at tilberede og opbevare måltider eller blot nyde en kop kaffe eller te.

Der er mulighed for at købe udvalgte lokale delikatesser samt vin og en lille en til kaffen i vores selvbetjenings-minibar.
Vi har TV, gratis WIFI, og der er gratis parkering på godsets gårdsplads lige ved indgangen til værelserne.
I vores Bed & Breakfast har Frøken Hvid installeret en brugskunstbutik, hvor I kan lade jer inspirere.
Når du lejer et værelse hos os, sørger vi for en nyredt seng, rene håndklæder og badekåber.

Hunde er velkomne, men skal være i snor uden for værelset, og må ikke opholde sig i køkkenet og opholdsstuen. Pris DKK 100 pr. døgn. pr. hund.

Morgenmad er inkluderet i vores priser, og vi serverer den mellem 07.00 og 10.00. Du kan bestille udvalgte måltider inden dit ophold. Se mulighederne under menuen Forplejning ›

Lej et eller flere værelser, eller lej hele vores Bed & Breakfast til familiesammenkomster eller andre begivenheder. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænserne.

 

For mere information
mb@nykirstineberg.dk +45 70 279 279

Pinterest Facebook Instagram
Anmeldelser på Facebook