Menu

Menu

Ny Kirstineberg B&B Events ApS
Ny Kirstinebergvej 7-9
4800 Nykøbing Falster

+45 70 279 279
mb@nykirstineberg.dk

Pinterest Facebook Instagram

Teambuilding

STYRK FÆLLESSKAB, MOTIVATION, KOMMUNIKATION- & SAMARBEJDSEVNE

På Ny Kirstineberg Gods har du mulighed for at kombinere dit møde eller din konference med usædvanlige og underholdende aktiviteter, som vi udbyder i samarbejde med Mærk Outdoor. Prøv kræfter med en bred vifte af outdoor aktiviteter, kreative forløb, wellness mm., som vi skræddersyr til dig og din virksomhed.

 

NATUREN SOM KILDE TIL ENERGI & INSPIRATION

Naturen kan skabe indre ro og fordybelse så vel som eventyr og action i det fri. Vi inspirerer dit team med outdoor aktiviteter, der pirrer jeres nysgerrighed, skærper jeres nærvær og styrker jeres sammenhold. Du kan vælge mellem

Stand Up Paddle (SUP) · Mountainbike · Kano · Kajak · Vandretur · Cykeltur · Vild Mad

 

SKRÆDDERSYEDE OPLEVELSER

Vi skræddersyer aktive oplevelser med engagerende og kreative teambuilding øvelser, som kan udføres med eller uden konkurrenceelementet. Det giver dig og dine kollegaer en underholdende og energifyldt pause fra hverdagen. Dit team aktiveres inden for kategorierne

Mentale øvelser · Kreative øvelser · Fysiske øvelser · Dialog øvelser

 

HVERDAGEN SOM TEMA

Vi arrangerer gerne forløb, hvor hverdagens udfordringer indgår som temaer. Hos os kan du og dit team opleve nye sider af hinanden i nogle andre rammer, end I er vant til. Det kan inspirere jer til nye løsninger, som I kan bruge, når hverdagen igen indtræffer.

 

DET KAN DU FORVENTE

Du får en helt enestående oplevelse, i harmoni med naturen, i nogle af landets smukkeste omgivelser langs kysterne ved Guldborgsund. Vi har spændende samarbejdspartnere, der kan kombineres i et samlet event, og vi glæder os til at indfri jeres helt særlige ønsker.
Styrk din virksomhed – Mærk naturen.

Få mere info og book direkte hos Mærk Outdoor eller på tlf.: 23 34 35 55

 
 

For mere information
mb@nykirstineberg.dk +45 70 279 279

Pinterest Facebook Instagram
Anmeldelser på Facebook