Menu

Menu

Ny Kirstineberg B&B Events ApS
Ny Kirstinebergvej 7-9
4800 Nykøbing Falster

+45 70 279 279
mb@nykirstineberg.dk

Pinterest Facebook Instagram

Outdoor Events

INVITER VENNER ELLER FAMILIE PÅ EN AKTIV OPLEVELSE I NATUREN

Vores samarbejdspartner Mærk Outdoor arrangerer både introkurser og ture, hvor alle kan være med. Prøv kræfter med Stand Up Paddle, kano, kajak og mountainbike eller tag en cykeltur ud i det blå og oplev den smukke natur tæt på Guldborgsund. Du kan vælge mellem outdoor aktiviteter som:

Stand Up Paddle (SUP) · Mountainbike · Kano · Kajak · Vandretur · Cykeltur

 

SÅDAN FORLØBER DIN OPLEVELSE

Basen for aktiviteterne er her på godset, hvor du kan benytte toiletfaciliteter til omklædning. Du får udleveret materiel og udstyr ved dagens aftalte pick-up sted i nærheden. Kurser og ture startes med en lille intro til brug og håndtering af udstyr, sikkerhed samt natur- og vejrforhold. Under kyndig vejledning får du god tid til at vænne dig til aktiviteten og afprøve udstyret og dens muligheder. Når du føler dig rustet til at færdes på vandet eller i skoven, skal de nye færdigheder afprøves på eventyr i området sammen med vores turleder.

 

DET KAN DU FORVENTE

Vi byder dig på Sydhavsøernes smukkeste naturoplevelser præget af skov, kyst og lavvandsområder, bjergtagende udsigter, unikke herregårdslandskaber og et rigt dyre- og planteliv. Du får en autentisk og sanselig oplevelse tæt på naturen, der kan skærpe dit nærvær og styrke fællesskabet på din ferie. Du kan glæde dig til en dag med sjove udfordringer og hyggeligt samvær. Vi har gode faciliteter, og Mærk Outdoor har det bedste udstyr og sikkerhed i top. Vi tror på, at vores outdoor oplevelser kan inspirere dig til at se på verden med nye øjne. Mærk dig selv – det gør vi!

Få mere info og book direkte hos Mærk Outdoor eller på tlf.: 23 34 35 55

 

For mere information
mb@nykirstineberg.dk +45 70 279 279

Pinterest Facebook Instagram
Anmeldelser på Facebook